PMI Proje Yönetim

08.09.2017

2020 Yılına kadar milyonlarca projenin devreye alınacak olması, her geçen gün ortaya çıkan yeni is fikirlerinin olusumu ve kaynakların kıtlastıgı, rekabetin zorlastıgı dünyada Profesyonel Proje Yöneticisi en gerekli ve geçerli meslekler grubuna dahil edildi.
Hangi alanda akademik egitim alırsanız alın, yeni fikir üretme ve bu fikri hayata geçirecek yöntem ve metotlar basarının ön sartı konumundadır.
Bu egitim programı, kurumsal hayat içerisinde is süreçlerinin olusturulması, gelistirilmesi ve iyilestirilmesi, is gelistirme çalısmalarının bir proje olarak ele alınabilmesi için gerekli Proje Yönetimi süreçlerini dünyada kabul görmüs metodolojiler çerçevesinde süreçlerini, bilgi alanlarını, standartlarını,
araç tekniklerini detaylarıyla aktarmayı ve örnekler ile uygulamayı amaçlar.
Kurumsal hayat sürekli proje üretilmesini gerektirmekte ve Proje Yönetiminde basarı, tüm süreçleri tanımak ve hakim olmak ile mümkün olabilmektedir.
Program kapsamında Proje Yönetimi alanında Project Management Institute PMI alanında dünyadaki belirleyicisi uluslararası kabul görmüs standartlar ve metodolojiler ele alınacaktır. Egitim Programı aynı zamanda global bir kariyer planı için bu kurumların vermekte oldugu sertifikasyonların ön sartı olan
egitim kosulunu da karsılamaktadır. Uluslararası geçerliligi olan bu sertifikasyonlar, dünyanın önde gelen kurumlarında ve AB projelerinde ön yeterlilik için bir degerlendirme kriteri olanagı yaratmaktadır.
Proje Yönetimi Metodolojisi ve Uygulamaları Proje yönetiminin her alanındaki tekniklerin ögretilmesini ve proje yöneticilerinin gelistirilmesini amaçlamaktadır. Katılımcılar egitimin sonunda projelerin tüm asamalarında zaman, para, kalite, insan, müsteri tatmini, risk, vb yönetim için gerekli
teknikleri planlama ve kontrol etme yöntemlerini ögrenmis olacaklardır. PMP Project Management Professional Sınavı Hazırlık Egitim Programı ile tüm dünyada genel kabul görmüs PMI metodolojisine göre Proje Yönetimi ve PMP sertifikasyonu sınavına hazırlık egitimi alındı.

PROJE GÖRSELLERİ