Şube Müdürümüz Ömer Faruk Bektaş'tan Okullarımıza Ziyaret

Şube Müdürümüz Ömer Faruk Bektaş'tan Okullarımıza Ziyaret

Fatih Projesinden sorumlu İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Faruk BEKTAŞ , Fatih Projesi BT İl Koordinatörü Alper BAYRAMOĞLU ve Fatih Projesi Eğitmeni İhsan HAYKIR  okullarımızda yapılan çalışmaları yerinde görmek , öğretmen ve idarecilerin görüşlerini almak üzere okul ziyaretlerinde bulundu.

Kategori : İçerik Eba

11.05.2017

Bu haber 2163 kez görüntülendi.

Ekleyen : Alper Bayramoğlu

Şube Müdürümüz Ömer Faruk Bektaş'tan Okullarımıza Ziyaret

Fatih Projesinden sorumlu İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Faruk BEKTAŞ , Fatih Projesi BT İl Koordinatörü Alper BAYRAMOĞLU ve Fatih Projesi Eğitmeni İhsan HAYKIR  okullarımızda yapılan çalışmaları yerinde görmek , öğretmen ve idarecilerin görüşlerini almak üzere okul ziyaretlerinde bulundu. İlk olarak Gaziakdemir İlkokuluna yapılan zyarette öğretmenlerle bir araya gelindi. Burada konuşan Şube Müdürü Ömer Faruk BEKTAŞ "Şuna inanıyorum ki okullarımızda çok güzel çalışmalar yapılıyor. Yapılan çalışmaların farkındalık anlamında ortaya çıkarılıp diğer öğretmenlerlede paylaşılması gerekir. Bakanlığımız içerik konusunda güzel çalışmalar yapıyor. Bu çalışmaların bizler tarafındanda desteklenmesi gerekir. Okulunuzda yapılan çalışmalar dikkat çekici. Yapılacak her türlü çalışmanıza  destek vermek istediğimizi bilmenizi isterim." dedi.

Öğretmenlerle görüşmenin ardından, Gaziakdemir İlkokulu öğretmeni Gülay ÖZDER'in sınıfına ziyarette bulunuldu.Sınıf içi etkinlik şeklinde yapılan çalışmalar öğrenciler tarafından anlatıldı. Anlatılan çalışmalar resimlerle masallar, kırmızı kaliforniya solucanı yetiştirilmesi, gübre yapımı, sirke yapımı, çeşitli bitkilerin gübreli ve gübresi yetiştirilmesi.

Daha sonra "Eba Değerlendirme Toplantısında" tanıtımı yapılan Fatihkalem adlı uygulamanın yazarı Fizik Öğretmeni Hasan Yunus ATEŞ'i okulunda ziyaret etmek üzere İnegöl Turgut Alp Anadolu Lisesine geçildi. İnegöl İlçe Şube Müdürü Ali DOĞRU ve  Fatih Projesi İlçe Sorumlumuz Osman Ferhat EKER'de ziyarete katıldı. Burada Hasan Yunus ATEŞ tarafından programın tanıtımı yapıldı. Tüm öğretmenlerimizin ihtiyacını karşılayacak Fatihkalem ziyaretçiler tarafından oldukça beğenildi. 

İnegöl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali DOĞRU'nun daveti üzerine İnegöl Mediha-Hayri Çelik Fen Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu "3. May Fest" etkinliğinin açlışına katılındı. Açılışta İlçe Şube Müdürü Ali DOĞRU ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Faruk BEKTAŞ öğrencileri tebrik etti ve başarılar dilediler.