Bursa " Fatih Projesi Eğitmenleri" 2.Dönem değerlendirme toplantısı yapıldı.

Bursa " Fatih Projesi Eğitmenleri" 2.Dönem değerlendirme toplantısı yapıldı.

Bursa'da Fatih Projesi kapsamında görevlendirilen Fatih Projesi Eğitmenleri İl Koordinatörü Alper BAYRAMOĞLU başkanlığında değerlendirmede bulunmak ve görev dağılımı yapmak üzere 03 Temmuz 2017 Tarihinde UZEM de toplandılar.

Kategori : Genel

03.07.2017

Bu haber 1881 kez görüntülendi.

Ekleyen : Abdulmuttalip Şahin

Bursa " Fatih Projesi Eğitmenleri" 2.Dönem değerlendirme toplantısı yapıldı.

Bursa İl Koordinatörü Alper BAYRAMOĞLU Başkanlığındaki toplantıya, Eğitici Öğretmenler Abdulmuttalip ŞAHİN, Mitat EREN, Abdullah BAL, Özkan UĞUR, Erhan ÖZTÜRK, Dilek CAN, Sinan DİŞÇİOĞLU, Nihat HANPOLAT, Osman Ferhat EKER katıldılar.

Bursa İl Koordinatörü Alper BAYRAMOĞLU https://bursa.meb.gov.tr/fatihprojesi/   sitesi üzerinden Sık Sorulan Sorular (Etkileşimli Tahta, Tablet, Ağ Altyapısı, BTR, Hizmetiçi, EBA İçerik,Erişim) ile ilgili detaylı bilgilendirme yaptı. Fatih Projesinin ilimizdeki mevcut durumu hakkında detaylı bilgi verdi.

Fatih Projesi İl Koordinatörü Alper BAYRAMOĞLU'nun sunumunun ardından ilçelerdeki Fatih Projesi Koordinatörleri söz alarak sahada yaşanılan sıkıntıları, çözüm önerileri ve yapılması gereken çalışmalar ilgili görüşlerini açıkladılar.

Toplantıda aşağıdaki konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

  • Fatih projesi kapsamında kurulumu yapılan Etkileşimli tahtalar, ağ alt yapısı ve tabletlerin kullanım durumlarıyla ilgili değerlendirmeler yapıldı.
  • 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı Fatih Projesi açısından detaylı bir şekilde değerlendirildi bu kapsam da karşılaşılan sorunlar hakkında görüş-alışverişi yapıldı.
  • Fatih projesi 2. Faz Ağ Alt Yapı kesin kabul için yapılması gerekenleri gözden geçirildi. Sürecin amacına uygun ve etkin tamamlanması konusunda yapılması gerekenler karara bağlandı.
  • Fatih Projesi 3.Faz ile ilgili bilgilendirme yapıldı.
  • İl Eğitmenleri Fatih Projenin başarıya ulaşmasında, öğretmenlerimizin bu projeyi benimseyerek derslerde en yoğun şekilde kullanmalarıyla mümkün olacağı konusunda görüş birliğine varmışlardır.
  • Önümüzdeki dönemde Eğitim Bilişim Ağı (EBA) portalının velilere tanıtım ve bilgilendirme konusunda sürekli rehberlik yapılacak.
Bu dönem aramızdan ayrılan Fatih Eğitmenleri İsmail ÇİFTÇİ ile Cem TÜRE öğretmenlerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eder, yeni görevlerinde başarılar dileriz.
Toplantı sonunda da eğiticilerin genel sıkıntı ve problemleri ele alınarak çözüm yolları görüşülmüştür.