Bursa Fatih Projesi Ekibi Toplandı.

Bursa Fatih Projesi Ekibi Toplandı.

Eğitimde Fatih Projesi kapsamında 04.10.2017 Çarşamba günü saat:10:00'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda Şube Müdürü Muştak GENCER başkanlığında Fatih Projesi Bilişim Teknolojileri Rehberliği görevlendirme başvurularının gözden geçirilmesi ve görevlendirmelerin yapılması amacıyla Fatih Projesi Eğitmenleri ile toplantı yapılmıştır.

Kategori : BTR

05.10.2017

Bu haber 1300 kez görüntülendi.

Ekleyen : Abdulmuttalip Şahin

Bursa Fatih Projesi Ekibi Toplandı.

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Muştak GENCER :" Her Öğrencimizin en iyi eğitime kavuşması ve kaliteli eğitim içeriklerine ulaşması ve eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması için tasarlanmış olan FATİH Projesi, eğitimde teknolojiyi kullanımıyla ilgili dünyada uygulamaya konulan en büyük ve en kapsamlı eğitim hareketidir. İlimizde bu hizmetleri sunmada birlik içerisinde ekip ruhuyla hareket etmemiz gerekir. Ancak bu anlayışla başarıyı elde ederiz. Bakanlığımızın FATİH Projesini sahiplenen siz değerli öğretmenlerimizle tanışmaktan mutluluk duydum. Bundan böyle FATİH Projesini birlikte yürüteceğiz. Okullarımız da Etkileşimli Tahtaların, Tabletlerin ve EBA' nın verimli ve etkin şekilde öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin kullanmalarına hep birlikte destek olacağız." dedi.

Bursa İl Koordinatörü Alper Bayramoğlu Fatih Projesinin şu anki durumunu özetleyen bir sunum yaptı.

Daha sonra Fatih Projesi Eğitmenleri tek tek söz alarak sorumlu oldukları ilçeler ile ilgili detaylı bilgiler verdiler. Sorunlar ve çözüm yolları konusunda bilgi alışverişi yapıldı.

Akabinde  2017-2018 1.dönem ek Bilişim Teknolojileri Rehberliği Görevlendirme başvurularının değerlendirilmesine geçildi.

Görevlendirme sonuçlarını görevlendirme onayından sonra sitemizden öğrenebilirsiniz. Yapılacak görevlendirme 19 Ocak 2018 tarihine kadar devam edecektir.