Youtube'da fenomen olan "Hocalara Geldik" markası artık EBA da

Youtube'da fenomen olan "Hocalara Geldik" markası artık EBA da

Lise düzeyinde ve sınava hazırlanan öğrencilerin ücretsiz olarak ders anlatım, soru çözüm videolarına ulaşması, video ve canlı yayınlar ile rehberlik içeriklerinden maksimum düzeyde faydalanmalarını sağlamak amacıyla kurulan "Hocalara Geldik" kanalı artık EBA'da.

Kategori : İçerik Eba

10.02.2017

Bu haber 1616 kez görüntülendi.

Ekleyen : Alper Bayramoğlu

Youtube'da fenomen olan "Hocalara Geldik" markası artık EBA da

Lise düzeyinde ve sınava hazırlanan öğrencilerin ücretsiz olarak ders anlatım, soru çözüm videolarına ulaşması, video ve canlı yayınlar ile rehberlik içeriklerinden maksimum düzeyde faydalanmalarını sağlamak amacıyla kurulan "Hocalara Geldik" kanalı artık EBA'da. Oldukça geniş bir video arşivine sahip olan kanalda yayımlanan 138 adet Matematik ve Geometri videosu 5 Eylül 2016 tarihinden itibaren EBA'ya yüklenmeye başladı. Toplam 600 videonun yüklenmesiyle EBA, öğrencilere sınavlara hazırlık sürecinde katkı sağlamaya devam edecek.

Her biri alanında uzman kişilerin bir araya gelerek oluşturduğu bu projede çekimler profesyonel HD kamera, ışık ve ses ayarlarında profesyonel cihazlar kullanılarak, kameraman ve yönetmen eşliğinde yapılıyor. İki öğretmenle sohbet tadında, sıcak-samimi bir üslupla gerçekleştirilen ders anlatımlarında konuların açıklanması, mantığıyla kavranması gözetilerek, her konu için tavsiyeler veriliyor.