Osmangazi ilçesi BTR bilgilendirme toplantısı

Osmangazi ilçesi BTR bilgilendirme toplantısı

Osmangazi ilçesi BTR bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kategori : BTR

28.02.2018

Bu haber 1238 kez görüntülendi.

Ekleyen : İhsan Haykır

Osmangazi ilçesi BTR bilgilendirme toplantısı

Osmangazi ilçesi BTR bilgilendirme toplantısı İl Milli Eğimi Müdürlüğü Şube Müdürü Müştak GENCER, İlçe Milli Eğimi Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa SAYIN, BT İl Koordinatörü Alper BAYRAMOĞLU, İlçe Koordinatörü İhsan HAYKIR, Fatih Projesi Eğitmenleri Abdullah BAL, Erhan ÖZTÜRK, Özkan UĞUR ve BTRolarak görevlendirilen 50 öğretmenimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

İl Milli Eğimi Müdürlüğü Şube Müdürü Müştak GENCER; "Okullarımızda Fatih Projesi'nin sağlıklı yürümesinde en önemli kişi siz BTR öğretmenlerimizsiniz. Öğretmenlerin derslerde etkileşimli tahtaların daha verimli ve etkin şekilde kullanılmasına yardımcı oluyorsunuz ve olmaya devam edeceksiniz." dedi.

İlçe Milli Eğimi Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa SAYIN; "Siz BTR öğretmenlerimizin; EBA'nın kullanımında okullarda öğretmen ve öğrencilere gerekli yardımların yapılacağına eminim. EBA'da bulunan çok sayıda içeriğin öğdetmenler tarafından keşfedilmesi gerekir." dedi. 

Bursa BT İl Koordinatörü Sayın Alper Bayramoğlu , İçerik geliştirmenin önemine değinerek öğretmenlerin sürece katkı sağlamalarının önemini vurguladı. BT Rehber öğretmenlerle iletişimi güçlendirmeyi amaçladıklarını belirten Alper Bayramoğlu bu amaçla bir dizi çalışma yapıldığını ifade etti.

Bursa BT İl Koordinatör Yardımcısı Sayın İhsan HAYKIR, Google Drive üzerinde BT Rehber öğretmenleri ile paylaşıma açılan klasörleri ve işlevlerini tanıttı. İhsan Haykır Bursa Fatih Projesi web sitesinde bulunan Sık Sorulan Sorular kısmının mutlaka incelenmesi gerektiğini, karşılaşılabilecek birçok sorunun çözümünü sisteme işlediklerini ifade etti.

https://bursa.meb.gov.tr/fatihprojesi/sss) adresinde bulunan Sık Sorulan Sorular kısmının mutlaka incelenmesi gerektiğini, karşılaşılabilecek birçok sorunun çözümünü sisteme işlediklerini ifade etti.
Fatih Projesi BT Rehber öğretmenlerinin yapacakları çalışmalarla ilgili paylaşımlarda bulunuldu.