Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürümüzden Fatih Projesi Tanıtım Seminerine ziyaret

Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürümüzden Fatih Projesi Tanıtım Seminerine ziyaret

BURSA-Yıldırım Alirızabey İlkokulu'na İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Sevinç ve beraberinde İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Ahmet Gültekin ile birlikte 26 Mart 2018 tarihinde Fatih Projesi Eğitmenleri Abdulmuttalip Şahin ile Mitat Eren tarafından okul öğretmenlerine yönelik verilen Fatih Projesi Tanıtım Seminerine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kategori : Hizmetiçi(Eğitimler)

26.03.2018

Bu haber 1291 kez görüntülendi.

Ekleyen : Abdulmuttalip Şahin

Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürümüzden Fatih Projesi Tanıtım Seminerine ziyaret

BURSA-Yıldırım Alirızabey İlkokulu'na İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Sevinç ve beraberinde İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Ahmet Gültekin ile birlikte 26 Mart 2018 tarihinde  Fatih Projesi Eğitmenleri Abdulmuttalip Şahin ile Mitat Eren tarafından okul öğretmenlerine yönelik verilen Fatih Projesi Tanıtım Seminerine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Seminerde Fatih Projesinin genel yapısı, EBA ders ve Fatih kalemin etkin kullanımı uygulamalı olarak anlatıldı.

Alirızabey İlkokulu Müdürü Ali Arı Seminer müdürü ve yöneticisi olarak kursiyerlere yakın alaka göstermiş seminerin etkin ve verimli geçmesi için emeğini esirgememiştir.

Katılımcı öğretmenlerimiz almış oldukları seminerin mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sağladıklarını ifade etmişlerdir.

Fatih Projesi Tanıtım Seminerine gelerek bizleri  onurlandıran İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Sevinç ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Ahmet Gültekin'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.