Pardus tanıtım ve bilgilendirme toplantısı

Pardus tanıtım ve bilgilendirme toplantısı

Pardus tanıtım ve bilgilendirme toplantısı

Kategori : BTR

10.12.2018

Bu haber 2480 kez görüntülendi.

Ekleyen : Abdulmuttalip Şahin

Pardus tanıtım ve bilgilendirme toplantısı

BURSA-Yıldırım İlçesi Fatih Projesi kapsamında 2018-219 Eğitim öğretim yılı 1.döneminde okullarımızda görevlendirilen Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenleri ile Fatih Projesi Eğitmeni Abdulmuttalip Şahin'in katılımıyla 10 Aralık Pazartesi günü saat 14:00 de Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu toplantı salonunda PARDUS değerlendirme toplantısı yapıldı.

Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenleri söz alarak sahada yaşanılan sıkıntıları, çözüm önerileri ve yapılması gereken çalışmalar ilgili görüşlerini açıkladılar.

Toplantıda Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu Fatih Projesi Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenleri Süleyman Balıkçı ile Emre Pekak , Pardus kurulumunun nasıl yapılacağını, Pardus kullanımı esnasında meydana gelebilecek olası sorunları ve bu sorunların çözüm önerilerini uygulamalı olarak gösterdi.

Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu İngilizce öğretmeni Hayati Aylaz uygulamalı olarak İngilizce dersinde Pardus kullanımı konusunda duygularını paylaştı. Çok memnun olduğunu ifade etti. Derslerinde Pardus İşletim sistemini etkin olarak kullandığını ifade etti.

Katılımcılara, kendi okullarında en az bir etkileşimli tahtaya tek işletim olarak Pardusu kurmaları gerektiği ifade edildi.

Pardus kullanımını yaygınlaştırmak adına Fatih Projesi Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenlerinin okullarında kuracakları Pardus işletim sistemlerinin test edlmesi sonrasında deneyim paylaşımı amaçlı belli aralıklarla bir araya gelinmesi ve sürecin değerlendirmesi kararlaştırıldı.

Okul da bulunan 45 Etkileşimli Tahtanın tamamına Pardus kurup kullanan Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu Müdürü Ercan Yılmaz başta olmak üzere Müdür Yardımcısı Süleyman Bekil,Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenleri Süleyman Balıkçı, Emre Pekak ile İngilizce öğretmeni Hayati Aylaz ve okulun tüm öğretmenlerine teşekkürler.

İmajları hazırlayan Manavgat ilçe milli eğitim müdürlüğümüzde görevli Fatih Eğitmeni Ramazan ANDIRICI ve Kumluca ilçe milli eğitim müdürlüğünde görevli Fatih Eğitmeni Hayretttin BOZDAĞ ayrı ayrı teşekkür etmeyi bir borç biliriz. Emeğinize sağlık

Pardus Etkileşimli Tahta arayüz projesi (ETAP) ayrıntılı bilgi.
https://www.pardus.org.tr/

http://manavgat.meb.gov.tr/www/antalya-fatih-birimimizce-gelistirilen-pardus-etap-v3-imajlari/icerik/700