Bursa Fatih projesi eğitmenleri 2.dönem değerlendirme toplantısı yapıldı

Bursa Fatih projesi eğitmenleri 2.dönem değerlendirme toplantısı yapıldı

Bursa Fatih projesi eğitmenleri 2.dönem değerlendirme toplantısı yapıldı

Kategori : Genel

10.01.2019

Bu haber 1055 kez görüntülendi.

Ekleyen : Abdulmuttalip Şahin

Bursa Fatih projesi eğitmenleri 2.dönem değerlendirme toplantısı yapıldı

Bursa'da Fatih Projesi kapsamında görevlendirilen Fatih Projesi Eğitmenleri İl Koordinatörü Mitat EREN başkanlığında değerlendirmede bulunmak üzere 10 Ocak 2019 Tarihinde UZEM de toplandılar.
BURSA-Bursa İl Koordinatörü Mitat EREN Başkanlığındaki toplantıya, Eğitici Öğretmenler Abdulmuttalip ŞAHİN, İhsan HAYKIR, Abdullah BAL, Özkan UĞUR,Sinan DİŞÇİOĞLU, Nihat HANPOLAT, Osman Ferhat EKER,Emek KOCA ve Cemil TURAN katıldılar.

Bursa İl Koordinatörü Mitat EREN (https://bursa.meb.gov.tr/fatihprojesi/sss ) sitesi üzerinden Sık Sorulan Sorular (Etkileşimli Tahta, Tablet, Ağ Altyapısı, BTR, Hizmetiçi, EBA İçerik,Erişim) ile ilgili detaylı bilgilendirme yaptı. Fatih Projesinin ilimizdeki mevcut durumu hakkında detaylı bilgi verdi.

Fatih Projesi İl Koordinatörü Mitat EREN in sunumunun ardından ilçelerdeki Fatih Projesi Koordinatörleri söz alarak sahada yaşanılan sıkıntıları, çözüm önerileri ve yapılması gereken çalışmalar ilgili görüşlerini açıkladılar.

Toplantıda aşağıdaki konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

İlçe ve okul paylaşımları yapıldı.

2023 Eğitim vizyonu çerçevesinde il stratejik planın bize ait olan çalışmaların yapılması

2018-2019 2. Dönem BTR görevelendirmeleri

Fatih projesi kapsamında kurulumu yapılan Etkileşimli tahtalar ve ağ alt yapısı ile ilgili değerlendirmeler yapıldı.

2018-2019 1. Dönem Eğitim Öğretim yılı Fatih Projesi açısından detaylı bir şekilde değerlendirildi bu kapsam da karşılaşılan sorunlar hakkında görüş-alışverişi yapıldı.

İl Eğitmenleri Fatih Projenin başarıya ulaşmasında, öğretmenlerimizin bu projeyi benimseyerek derslerde en yoğun şekilde kullanmalarıyla mümkün olacağı konusunda görüş birliğine varmışlardır.

Önümüzdeki dönemde Eğitim Bilişim Ağı (EBA) portalının velilere tanıtım ve bilgilendirme konusunda sürekli rehberlik yapılacak.

Toplantı sonunda da eğiticilerin genel sıkıntı ve problemleri ele alınarak çözüm yolları görüşülmüştür.