7684 Nilüfer Team'in FRC İstanbul Ragional'daki  Başarısı

7684 Nilüfer Team'in FRC İstanbul Ragional'daki Başarısı

Bursa - Nilüfer Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri "7684 NİLÜFER TEAM" adıyla, 2-4 Mart 2019 tarihleri arasında, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda, "Deep Space" sloganı ile düzenlen FRC (FIRST Robotics Competition) İstanbul Regional uluslararası robot yarışmasında büyük bir başarıya imza attı.

Kategori : Genel

08.04.2019

Bu haber 1161 kez görüntülendi.

Ekleyen : Dilek Can

7684 Nilüfer Team'in FRC İstanbul Ragional'daki Başarısı

FRC Uluslararası Robot Yarışması
 

Bursa - Nilüfer Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri "7684 NİLÜFER TEAM" adıyla, 2-4 Mart 2019 tarihleri arasında, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda, "Deep Space" sloganı ile düzenlen FRC (FIRST Robotics Competition) İstanbul Regional uluslararası robot yarışmasında büyük bir başarıya imza attı. Gemilere yük taşımak için tasarlanan kargo robotu Wifi ve Bluetooth yardımıyla kumanda edilebiliyor.

"7684 NİLÜFER TEAM"  sıralama maçları sonunda en iyi 4. takım olma başarısını göstererek ittifak maçları yapmaya hak kazandı. Kaptan takım olarak ittifak maçlarına çıkan takımımız, çeyrek finali geçerek yarı finale kadar yükseldi. Yarı final maçları sonunda, turnuvayı 3. ittifak içinde tamamlayan takımımız, Bursa'yı temsil eden tek takım olarak bu gururu yaşattı.

 

Bununla yetinmeyen takımımız "7684 NİLÜFER TEAM";
 

Highest Rookie Seed Award,karşılaşmaları en yüksek puanla tamamlayan -yeni başlayan Rookie (ÇAYLAK) takım,

Creativity Award,tasarımda, içerik kullanımında ya da oyun stratejisinde yaratıcılık sergileyen takım, Creativity (tasarım)  ödüllerini de alarak başarısını perçinledi.

Büyük başarı kazanan öğrencilerimiz 4 Nisan 2019 tarihinde kendi okulları olan Atatürk MTAL'de bu yolculukta kendilerini yalnız bırakmayan sponsorlarının ve Nilüfer İlçesi Şube Müdürü Ömer IŞIKOĞLU'nun ellerinden de başarı belgelerini aldılar.

Bu gururu yaşatan öğrencilerimize ve mentörlük yapan öğretmenlerimize teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.