Osmangazi İlçesi BTR Bilgilendirme Toplantısı

Osmangazi İlçesi BTR Bilgilendirme Toplantısı

Osmangazi ilçesi BTR bilgilendirme toplantısı Şube Müdürü Kadir YIKILMAZ başkanlığında İlçe Koordinatörü İhsan HAYKIR, Fatih Projesi Eğitmenleri Alper BAYRAMOĞLU ve Sinan DİŞÇİOĞLU ile BTR olarak görevlendirilen 50 öğretmenimizin katılımıyla İlçe MEM toplantı salonunda 30.09.2019 tarihinde gerçekleştirildi.

Kategori : BTR

01.10.2019

Bu haber 867 kez görüntülendi.

Ekleyen : Abdulmuttalip Şahin

Osmangazi İlçesi BTR Bilgilendirme Toplantısı

Osmangazi ilçesi BTR bilgilendirme toplantısı Şube Müdürü Kadir YIKILMAZ başkanlığında İlçe Koordinatörü İhsan HAYKIR, Fatih Projesi Eğitmenleri Alper BAYRAMOĞLU ve Sinan DİŞÇİOĞLU ile BTR olarak görevlendirilen 50 öğretmenimizin katılımıyla İlçe MEM toplantı salonunda 30.09.2018 tarihinde gerçekleştirildi.

Osmangazi İlçe Koordinatörü Sayın İhsan HAYKIR; BTR görev ve sorumluluklarını hatırlatarak google drive üzerindeki dosya paylaşım sisteminin nasıl kullanılacağını açıkladı. Okullarımızdan sorumlu Fatih Projesi Eğitmenlerini ve okulun iletişim bilgilerini Bursa Fatih Projesi sitemizde bulunan "okullarımız" modülünden öğrenebileceklerini dile getirdi. Okul web sitelerinin güncel tutulması konusunda BTR öğretmenlerimine düşen sorumlulukların olduğunu belirtti. 

Fatih Projesi Eğitmeni Sayın Alper BAYRAMOĞLU; kodlama ile ilgili olarak okullarımızda yapılan çalışmaların devam etmesi gerektiğini belirterek bu dönem içinde yine kodlama etkinlik ve hizmetiçi eğitimlerinin açılacağını belirtti. Bu etkinlikler için sitemizde bulunan "etkinlikler" modülünü takip etmeleri gerektiğini vurguladı. Bakanlığımız tarafından Bilişimle Üretim projesi dahilinde ilçemizdeki 1 okulumuzda çalışmalar başlatıldı.

Fatih Projesi Eğitmeni Sayın Sinan DİŞÇİOĞLU; EBA'daki yenilikleri BTR öğretmenlerimize anlatarak onlardan bu yenilikleri okullarında bulunan öğretmenlerimize aktarmaları gerektiğini belirtti. EBA raporlama sayfası hakkında BTR öğretmenlerine bilgilendirme yapıldı. 

https://bursa.meb.gov.tr/fatihprojesi/sss) adresinde bulunan Sık Sorulan Sorular kısmının mutlaka incelenmesi gerektiğini, karşılaşılabilecek birçok sorunun çözümünü sisteme işlediklerini ifade etti.