Mustafakemalpaşa ve Karacabey İlçelerinde Dönem Başı BTR Toplantısı

Mustafakemalpaşa ve Karacabey İlçelerinde Dönem Başı BTR Toplantısı

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem başı BTR Öğretmen toplantıları İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin toplantı salonlarında, Şube Müdürlerinin, İl Fatih Eğitmeni Emine Günel'in ve ilçelerde görevli BTR öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kategori : BTR

01.03.2024

Bu haber 83 kez görüntülendi.

Ekleyen : Emine Günel

Mustafakemalpaşa ve Karacabey İlçelerinde Dönem Başı BTR Toplantısı

       2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem başı BTR Öğretmen toplantıları İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin toplantı salonlarında, Şube Müdürlerinin, İl Fatih Eğitmeni Emine Günel'in ve ilçelerde görevli BTR öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Yönetmeliklerde yapılan değişiklikler, BTR Öğretmenin görevleri, görevlendirme usulleri, yaptığı çalışmalar ve onları raporlaması vb. konular hakkında görüşüldü.
       İlçelerde neredeyse Etkileşimli Tahtası olmayan açık okul kalmadığı, okullardaki BT araçlarının verimli kullanılması için yapılan rehberlik çalışmalarının eğitimin kalitesinin artırılmasında çok önemli olduğu vurgulandı. Ayrıca proje, patent başvurularına rehberlik yapan ve Fatih Projesi BT araçları konusunda rehberliğe ihtiyacı olan diğer okullara da yardımcı olan BTR Öğretmenlere teşekkür edildi.
      İyi bir dönem geçirilmesi dilek ve temennileri ile toplantılar sonlandırıldı.