Eba Değerlendirme Toplantısı Tamamlandı.

Eba Değerlendirme Toplantısı Tamamlandı.

FATİH Projesinin en büyük ve önemli bileşenlerinden biri olan EBA, 21-23 Nisan 2017 tarihleri arasında Afyonkarahisar'da gerçekleştirdiği çalıştayda değerlendirildi.

Kategori : İçerik Eba

23.04.2017

Bu haber 1560 kez görüntülendi.

Ekleyen : Alper Bayramoğlu

Eba Değerlendirme Toplantısı Tamamlandı.

FATİH Projesinin en büyük ve önemli bileşenlerinden biri olan EBA, 21-23 Nisan 2017 tarihleri arasında Afyonkarahisar'da gerçekleştirdiği çalıştayda sahaya açılma vurgusu yapıldı.

Açılış töreni 21.04.2017 tarihinde gerçekleştirilen çalıştaya YEĞİTEK Genel Müdürlüğü Eğitim Yayınları ve İçerik Yönetimi Daire Başkanı Mehmet RÜŞEN, Afyon İl Milli Eğitim Müdürü Metin YALÇIN, 81 ilin Fatih Projesi Koordinatörleri ile Fatih Projesinden sorumlu il milli eğitim müdürlüğü yöneticileri ve Yeğitek personeli katıldı. Daire Başkanımız Sn. Rüşen, açılış konuşmalarında "Merkezden değil sahadan yönetim anlayışıyla eba içeriklerinin geliştirilmesi amacıyla böyle bir toplantıya ihtiyaç duyulduğunu, illerdeki çalışmaların memnun edici özelliklere sahip olduğunu, önemli olanın bunu merkez aracılığıyla tüm Türkiye'yle paylaşmak" olduğunu dile getirdi. 

Eba Değerlendime Toplantısında ilimiz, İl Şube Müdürümüz Ömer Faruk BEKTAŞ başkanlığında, İl Bt Koordinatoru Alper BAYRAMOĞLU, Fatih Projesi Eğitmenlerimiz İhsan HAYKIR ve Nihat HANPOLAT'dan oluşan ekiple temsil edildi. Oldukça verimli geçen toplantıda, Bakanlığımızca belirlenen ilimizinde aralarında olduğu 6 ilin temsilcileri tarafından sahada yapılan çalışmaları tanıtıldı. İlimize ait çalışmalarımız beğeni ile karşılandı. Kısa süre içerisinde toplantıda dile getirilen, ilimizde yapılan çalışmalar hem ilimiz fatihprojesi sitesinde hemde EBA da yayınlanacaktır.

Ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için "Eğitim, daima!" sloganı ile yola çıkan EBA için çalışmalarımız devam edecektir .