Bursa/Osmangazi M.Nezir Gencer İmam Hatip Ortaokulu Code Week 2022 Etkinliği

Bursa/Osmangazi M.Nezir Gencer İmam Hatip Ortaokulu Code Week 2022 Etkinliği

Okulumuzda kod haftası dolayısıyla Bilişim teknolojileri öğretmenimiz Elif GÖLLÜ'nün organize ettiği Matematik öğretmenlerimiz Damla UYSAL ve Duygu KILCI'nın katkılarıyla 6. sınıf öğrencilerimizle scratch programında üslü sayıları hesaplayan programlar kodladık.

Kategori : CodeWeek_2022

26.10.2022

Bu haber 709 kez görüntülendi.

Ekleyen : Sinan Dişçioğlu

Bursa/Osmangazi M.Nezir Gencer İmam Hatip Ortaokulu Code Week 2022 Etkinliği

Okulumuzda kod haftası dolayısıyla Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Elif GÖLLÜ'nün organize ettiği Matematik öğretmenlerimiz Damla UYSAL ve Duygu KILCI'nın katkılarıyla 6. sınıf öğrencilerimizle scratch programında üslü sayıları hesaplayan programlar kodladık.

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan etkinliklerde dijital okuryazarlığı ve kodlamayı merak uyandırıcı ve keyifli hale getirdik. Öğrencilerimiz Scratch programında Üslü sayıları hesaplatarak konuyu pekiştirmiş oldular. 

Öğrencilerimiz Kodlama ve algoritma geliştirme sayesinde analitik düşünmeyi ve problem çözme yeteneklerini geliştirdiler. 

Kodlama haftası hızla değişen dünyayı takip etmemize ve teknolojik gelişmelerle birlikte yeni fikirler üretmemize, becerilerimizi geliştirerek kapasitemizi genişletmemizi sağlar.

Etkinliğimize 120 öğrencimiz katılmıştır.

Okul web sitesindeki haberimiz: https://nezirgencer.meb.k12.tr/icerikler/codeweek-etkinlikleri_13302637.html

Codeweek etkinlik linki: https://codeweek.eu/view/465843/scratch-ile-uslu-sayilari-hesapliyorum