Ana Sınıflarına Kodlama Ziyareti

Ana Sınıflarına Kodlama Ziyareti

Temel Kodlama ve Teknoloji Kullanımı kursu alan okul öncesi öğretmenlerimizden Tuğba Bayram ve Sevgi Küçükaltun'u sınıflarında kodlama etkinlikleri yaparken ziyaret ettik.

Kategori : Bilgisayarsız Kodlama

27.03.2019

Bu haber 1352 kez görüntülendi.

Ekleyen : İhsan Haykır

Ana Sınıflarına Kodlama Ziyareti

İlimiz Fatih Projesi birimince okul öncesi öğretmenlere yönelik düzenlenen Temel Kodlama ve Teknoloji Kullanımı kurslarından sonra Hüseyin Karabacak İlkokulu ana sınıfı öğretmenlerinden Tuğba Bayram ve Sevgi Küçükaltun'u 26.03.2019 tarihinde sınıflarında kodlama etkinliği yaparken ziyaret ettik. Ziyaret sırasında Fatih Eğitmenleri Alper Bayramoğlu ve İhsan Haykır öğrencilerin yaptığı etkinlikleri keyifle izledi. Anaokullarımıza sınıf ziyaretlerimizi çoğaltarak tüm öğretmenlerimize ulaşmayı hedefliyoruz.

Öğretmenlerimiz Tuğba Bayram ve Sevgi Küçükaltun kursun onlara çok şey kattığını ve kendi kodlama materyallarını tasarlayabileceklerini belirttiler. Ayrıca okulumuzda Bilişim Teknolojileri Rehber öğretmeni olarak görev yapan Fevzi Başal öğretmenimize de anasınıfı öğretmenlerine rehberlik yaptığı için teşekkür ederiz.

Bilgisayarsız kodlama etkinliğinin yanı sıra öğrencilerle Artırılmış Gerçeklik uygulaması da yapan Fatih Projesi eğitmenlerimiz Alper Bayramoğlu ve İhsan Haykır tecrübelerini de okul öncesi öğretmenlerimiz ile paylaştı.

Fatih Projesi birimince düzenlenen Temel Kodlama ve Teknoloji Kullanım kursları devam edecektir. Sitemizin "ETKİNLİKLER" bölümünden başvuruları takip edebilirsiniz.