BURSA İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019 Yılı Eğitim Kurumlarına İlk Defa Yönetici Görevlendirme Kapsamında Sözlü Sınava Çağrılan Adayların Listesi

2019 Yılı Eğitim Kurumlarına İlk Defa Yönetici Görevlendirme Kapsamında Sözlü Sınava Çağrılan Adayların Listesi

2019 Yılı Eğitim Kurumlarına İlk Defa Yönetici Görevlendirme Kapsamında Sözlü Sınava Çağrılan Müdür Adaylarının Listesi İçin Tıklayınız.

2019 Yılı Eğitim Kurumlarına İlk Defa Yönetici Görevlendirme Kapsamında Sözlü Sınava Çağrılan Müdür Yardımcısı Adaylarının Listesi İçin Tıklayınız.

NOT : 1 - Sözlü Sınavlar 24 - 25 - 26 Temmuz 2019 tarihlerinde İlimiz Nilüfer İlçesi Havva Aslanoba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirilecek olup, adayların sınav günü ve saatlerini içeren bilgiler daha sonra ilan edilecektir. 

2- Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirme Yönetmeliğinin Sözlü Sınav başlıklı 21.maddesinde "MADDE 21 ? (1) Yazılı sınavı sonucunda oluşan puan sıralamasına göre en yüksek puan alandan başlamak üzere, eğitim kurumlarının boş bulunan yönetici sayısının üç katı aday sözlü sınava çağrılır. Son sıradaki adayla aynı puana sahip olan adaylar da sözlü sınava çağrılır." denildiğinden, 81 Müdür ihtiyacının üç katı kadar aday (243 aday) ve son sıradaki adayla aynı puana sahip adayların tümü (249 aday) sözlü sınava alınacaktır. 

3- Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirme Yönetmeliğinin Sözlü Sınav başlıklı 21.maddesinde "MADDE 21 ? (1) Yazılı sınavı sonucunda oluşan puan sıralamasına göre en yüksek puan alandan başlamak üzere, eğitim kurumlarının boş bulunan yönetici sayısının üç katı aday sözlü sınava çağrılır. Son sıradaki adayla aynı puana sahip olan adaylar da sözlü sınava çağrılır." denildiğinden, 302 Müdür Yardımcısı ihtiyacının üç katı kadar aday müracaatta bulunmadığından şartları tutan tüm adaylar (486 aday) sözlü sınava alınacaktır. 

Hocahasan Mah. İlkbahar Cad. No38 Yeni Hükümet Konağı A Blok 16050 Osmangazi/BURSA - 0(224) 445 16 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.