BURSA İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020 Yılı Eğitim Kurumlarına İlk Defa Yönetici Görevlendirmesi İçin Sözlü Sınava Çağrılan Adayların Sözlü Sınav Tarihlerini Gösteren Liste

2020 Yılı Eğitim Kurumlarına İlk Defa Yönetici Görevlendirmesi İçin Sözlü Sınava Çağrılan Adayların Sözlü Sınav Tarihlerini Gösteren Liste

2020 Yılı İlk Defa Yönetici Görevlendirmesi İçin Sözlü Sınava Çağrılan Adayların Sözlü Sınav Tarihlerini Gösteren Liste İçin Tıklayınız.

 

NOT : 1 - Sözlü Sınavlar 13 - 14 Temmuz 2020 tarihlerinde İlimiz Nilüfer İlçesi Havva Aslanoba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirilecek olup, adayların belirtilen gün ve saatte hazır bulunmaları gerekmektedir. Adaylar sınava girecekleri gün ve saatte belirtilen yerde bulunmadıkları ve sınava katılmadıkları takdirde sınav hakkından vazgeçmiş sayılacaklardır. 

1/a- Sabah oturumu için çağırılan adayların sınavları saat 12:30´a kadar tamamlanamadığı takdirde sınava girecek adaylar bitinceye kadar devam edecektir.

1/b- Öğleden sonraki oturum için çağırılan adayların sınavları saat 17:00´a kadar tamamlanamadığı takdirde sınav merkezinde bulundukları tespit edilenler bitinceye kadar devam edecektir.

2- Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirme Yönetmeliğinin Sözlü Sınav başlıklı 21.maddesinde "MADDE 21 - (1) Yazılı sınavı sonucunda oluşan puan sıralamasına göre en yüksek puan alandan başlamak üzere, eğitim kurumlarının boş bulunan yönetici sayısının üç katı aday sözlü sınava çağrılır. Son sıradaki adayla aynı puana sahip olan adaylar da sözlü sınava çağrılır." denildiğinden, 63 Müdür ihtiyacının üç katı kadar aday (189 aday) ve son sıradaki adayla aynı puana sahip adayların tümü (195 aday) sözlü sınava alınacaktır. 

3- Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirme Yönetmeliğinin Sözlü Sınav başlıklı 21.maddesinde "MADDE 21 - (1) Yazılı sınavı sonucunda oluşan puan sıralamasına göre en yüksek puan alandan başlamak üzere, eğitim kurumlarının boş bulunan yönetici sayısının üç katı aday sözlü sınava çağrılır. Son sıradaki adayla aynı puana sahip olan adaylar da sözlü sınava çağrılır." denildiğinden, 288 Müdür Yardımcısı ihtiyacının üç katı kadar aday müracaatta bulunmadığından şartları tutan tüm adaylar (299 aday) sözlü sınava alınacaktır.

İlgililere duyurulur.

Hocahasan Mah. İlkbahar Cad. No38 Yeni Hükümet Konağı A Blok 16050 Osmangazi/BURSA - 0(224) 445 16 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.