Sistem ve Ağ Uzmanlığı Eğitimi

27.10.2017

AG ISLETMENLIGI (Sistem ve Network / Ag Uzmanlıgı) egitiminin amacı bilgisayar aglarıkurulumu ve planlamasını yapabilen, Bilgisayar sistemin güvenligini saglayabilen, sanallastırma çözümleri üretebilen, mesajlasma alt yapısını kurabilen , domain / forest yapısını planlayıp kurabilen ve
hizmetin sürekliligini saglayabilen uzmanlar yetistirmektir.

Sistem ve Ag Uzmanlık Egitim Programı'nın olusturulmasındaki temel amaç, bilisim teknolojileri sirketlerine ve kurulusların BT veya bilisim teknolojileri departmanlarına nitelikli uzmanlar yetistirmek veya bu departmanlarda çalısan personelin kendilerini gelistirmelerine aracı olmaktır. Egitim programı, birçok kurulus için geçerli olabilecek seviyede bilisim altyapısı kurabilen, yönetebilen ve BT sorunlarını çözebilen BT profesyonelleri mezun etmeyi hedeflemektedir.

Sistem ve Ag Uzmanlık Egitim Programı ve Ileri Egitim Programları, Microsoft, HP, Linux, VMware ve Cisco gibi dünya devlerinin yeni teknolojilerini içeren sektör ihtiyaçları dogrultusunda hazırlanmıs uygulama agırlıklı bir egitim programıdır. BT sektörü; Microsoft, HP veya Cisco yetkinliklerinden sadece birine sahip ya da sadece sistem veya ag alanında uzmanlasmıs profesyoneller yerine bu yetkinliklerin hepsine hakim uzmanlara ihtiyaç duymaktadır. Sistem ve Ag Uzmanlıgı Egitimi, bu ihtiyaçların tümünü karsılayacak sekilde tasarlanmıs Microsoft, HP, Cisco, Linux ve VMware gibi bu alandaki dünya liderinin teknolojilerini kapsayan tek egitim programıdır.

PROJE GÖRSELLERİ