Nilüfer İlçesi BTR Öğretmenleri Bilgilendirme Toplantısı

Nilüfer İlçesi BTR Öğretmenleri Bilgilendirme Toplantısı

Nilüfer İlçesi BTR öğretmenleri bilgilendirme toplantısı Nilüfer İlçe MEM Şube Müdürümüz Selahattin ERDOĞMUŞ ve Fatih Projesi Nilüfer Eğitmenleri Dilek CAN, Nihat HANPOLAT ve Sinan DİŞÇİOĞLU başkanlığında 03.10.2018 tarihinde Nilüfer Anaokulu ev sahipliğinde yapıldı.

Kategori : BTR

16.10.2018

Bu haber 1364 kez görüntülendi.

Ekleyen : Dilek Can

Nilüfer İlçesi BTR Öğretmenleri Bilgilendirme Toplantısı

Nilüfer İlçesi BTR öğretmenleri bilgilendirme toplantısı Nilüfer İlçe MEM Şube Müdürümüz Selahattin ERDOĞMUŞ ve Fatih Projesi Nilüfer Eğitmenleri Dilek CAN, Nihat HANPOLAT ve Sinan DİŞÇİOĞLU başkanlığında 03.10.2018 tarihinde saat 15.00'te  Nilüfer Anaokulu ev sahipliğinde yapıldı.

Nilüfer İlçe MEM Şube Müdürümüz Selahattin ERDOĞMUŞ açılış konuşmasının akabinde bölgede görevlendirilen BTR öğretmenlerimiz ile tanıştı. Ardından Nİlüfer İlçesi Robotik Kodlama Projesi olan RoboNİL ile ilgili olarak BTR öğretmenlerimizin okullarda yapmayı planladıkları çalışmaları dinledi. RoboNİL ile ilgili çalışmlarada herhangi bir problem ile karşılaşmaları halinde Nilüfer İlçe MEM olarak arkalarında olduklarını belirtti.

Nilüfer Fatih Projesi Eğitmenleri Dilek Can öğretmenlerimizi BTR öğretmeninin görev ve sorumlulukları hakkında bilgilendirdi. Ve BTR öğretmenlerimizin google drive üzerindeki dosya paylaşım sisteminin nasıl kullanılacağını açıkladı. Nilüfer Fatih Projesi Eğitmenleri Nihat HANPOLAT bölgemizdeki okulların web sitelerinin güncel tutulması gerektiğini belirterek bölgedeki okulların durumlarını içeren istatiktikleri ve okul internet sitesi yönergesini öğretmenlerimizle paylaştı.  https://bursa.meb.gov.tr/fatihprojesi/sss tanıtımını yaptı.Nilüfer Fatih Projesi Eğitmenleri Sinan DİŞÇİOĞLU ise öğretmenlerimizi EBA ve EBADERS konusunda bilgilendirdi. Özellikle EBADERS konusunda okulların aktiflik durumlarını nasıl takip edecekleri ve EBADERS'teki yenilikleri, yeniden açılan modülleri ve yeni eklenen içeriklerin tanıtımını yaptı.

Görevlendirilen BTR öğretmenlerimiz ile soru cevap bölümünün ardından Nilüfer Anaokulu öğrencileri Şube Müdürümüz Selahattin ERDOĞMUŞ'un öğretmenlerimize hediye ettiği 32 GB USB diskleri dağıttılar. Gerçekleştirilen toplantı için ev sahipliği ve ikramları için Nilüfer Anaokulu Müdüre'si Eser VATANSEVER'e teşekkür ederiz.

Nilüfer İlçe MEM haberi için : https://nilufer16.meb.gov.tr/www/ilce-btr-ogretmen-toplantisi-yapildi/icerik/1056