Nilüfer İlçesi BTR Öğretmenleri Pardus Bilgilendirme Toplantısı

Nilüfer İlçesi BTR Öğretmenleri Pardus Bilgilendirme Toplantısı

Nilüfer İlçesi'nde görevli olan BTR öğretmenlerine 21.11.2018 Çarşamba günü saat 15.00'te İMKB Fen Lisesi'nde Pardus Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.

Kategori : Genel

22.11.2018

Bu haber 1203 kez görüntülendi.

Ekleyen : Dilek Can

Nilüfer İlçesi BTR Öğretmenleri Pardus Bilgilendirme Toplantısı

Nilüfer İlçesi'nde görevli olan BTR öğretmenlerine 21.11.2018 Çarşamba günü saat 15.00'te ilçemiz Fatih Projesi Eğitmenleri Dilek Can, Nihat Hanpolat ve Sinan Dişçioğlu başkanlığında İMKB Fen Lisesi'nde Pardus Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.

İMKB Fen Lisesi BTR'si İbrahim Küçükhalıcı daha önce görev aldığı okulda etkileşimli tahtalara pardus kurup denediğinden Pardus kullanımı hakkındaki deneyimlerini ilçemiz BTRleriyle paylaştı. İbrahim Küçükhalıcı BTR öğretmenlerimizin kafalarındaki soruları cevapladı. Pardus kullanımı ile ilgili olarak öğretmenlerden gelebilecek olumlu yada olumsuz tepkiler hakkında BTR öğretmenlerimizi bilgilendirdi.Toplantıda Pardus kurulumu gösterildi ve imaj dosyası paylaşıldı. Toplantı, her BTR'nin okulunda en az 1 etkileşimli tahtaya Pardus işletim sistemi kurarak öğretmenlerin Pardus'u denemesine yardım edilmesi ve geri dönütlerin Nilüfer Fatih Projesi Eğitmenlerine ulaştırılmasına karar verilerek bitirildi.